جنین تخم اردک بالوت غذای فیلیپینی

جنین تخم اردک یا بالوت یکی از غذاهای کشور فیلیپینه که تخم اردک 17 روزس
تخم اردک رو که جنین توشه زنده زنده آبپز می کنن و موقعی که میشکوننش پرای سیاه جنین ، استخوناش و کله ی نصفه نیمه ی جوجه اردک و که چسبیده به زرده ی تخم میشه دید.
اول آب تخم رو سر میکشن بعدش نمک و سرکه و فلفل میزنن به جنین و با لذت میخورن.
غذای بالوت برای کشورای آسیای جنوب شرقیه مثل کامبوج و تایلند و ویتنام و جنوب چین
اما تو فیلیپین خیلی محبوبه
کنار خیابوناش با گاری و چرخ این غذای ارزون رو میفروشن
اونا بالوت رو مغذی و خوش طعم میدونن و قرن هاست که غذای مورد علاقشونه
خوردن این غذا برای فیلیپینیها سنته ، سنتی که بهش افتخار می کنن
میگن که منبع عالی برای پروتئینه و حتی اون رو داروی تقویت قوای جنسی میدونن
طعمش مثل طعم مرغه ولی با بافت خیلی خیلی نرم
بالوت ایده آل در فیلیپین ، تخم اردک 17 روزه است اما ویتنامی ها 19 تا 21 روزه اش را ترجیح می دهند.
در فیلیپین تخم اردک و تخم مرغ ها را به صورت آماده در گرمکن غذا میگذارند تا مشتری که درخواست کرد گرم برایش سرو کنند.