حرام بودن لابستر و خرچنگ با فلسفه علمی

حرام بودن لابستر و خرچنگ با فلسفه علمی

00تلفن : 989356107101
تلفن : 00982144208871

میدونستید که فروش لابستر و خرچنگ تو ایران ممنوعه و به لحاظ شرعی حرامه !
جالبه بدونید که اغلب غذاهای دریایی رستوران های کشور ما حرام هستند مثلا خوردن لابستر خرچنگ صدف توی اسلام حرامه (فیلم لابستر) یا مثلا خوردن هشتپا و کوسه و لاکپشت توی اسلام حرامه (فیلم هشتپا)
که شاید باورتون نشه ولی من همه اینارو توی رستوران های تهران خوردم بدون اینکه بدونم ممنوعه.

پس توی رستوران های ما سرو میشه و جالب تر اینه که هیچ نظارتی روی این کار خلاف شرع نیست.

از اینا جالب تر اینه که
اهل سنت یا سنیا تمام آبزیان رو حلال میدونند

(تصویر مجتهد ها) ولی شیعه ها ماهیای بدون پولک رو حروم می دونن یعنی شیعه ها شاه میگو خرچنگ لابستر صدف هشتپا برای یه شیعه حرومه.


حضرت ایت الله خامنه ای:
خوردن خرچنگ و قورباغه و گوشت نهنگ حلال نیست. از حیوانات دریایى فقط ماهى فلس‌دار و میگو و بعضى از پرندگان حلالند.

حضرت آیت الله سیستانی:
خوردن گوشت خرچنگ ، لابستر و شاه میگو و خرگوش جایز نیست .

حضرت آیت الله مکارم شیرازی :
خوردن لابستر اشکال دارد.


غیر از اسلام توی ادیان دیگه هم
مثلا تورات برای یهودیا آبزیان بدون باله حرام هستند یعنی میگو و لابستر و خرچنگ رو یهودیا حروم میدونند

ولی مسیحیا نه ، حلال میدونن و میخورن.

(فیلم کالاماری) مثلا میری تو یه رستوران ایتالیایی یه سالاد میارن برات کاهو داره با کالاماری سوخاری ، حالا کالاماری چیه یه مدل هشت پائه که تو اسلام حرامه.

اما من میخوام تو این ویدیو فلسفه علمی حروم بودن لابستر رو بررسی کنم تا ببینیم چرا این غذای خوشمزه که تو کل دنیا هم جزو لاکچری ترین و خوشمزه ترین غذاهای رستوراناست چرا برای ما حرومه ؟

در واقع فلسفه علمی حروم بودن خرچنگ رو بررسی کنیم.

اول بریم سراغ فتواهای مجتهد های شیعه :
عالمان شیعه میگن که از موجودات دریا فقط خوردن انواع ماهیای فلس دار و میگو حلال است.

پس چرا یه رستوران باید غذایی که حرومه رو بفروشه
دلیل اصلیش اینه که این رستورانا لابستر رو میان از عمده فروش 20هزار تومن میخرن و تو رستورانشون 300هزار تومن میفروشن ، پس مشخصه بازه سود خیلی بالایی براشون داره.

اینم بهتون بگم که لابستر ارزش غذایی خیلی بالایی داره.
کم کالریه ، منبع غنی پروتئین بدون چربیه
ضد سرطانه
ویتامین ب12 و امگا3 داره
همینا باعث شده یکی از جذاب ترین غذاها به حساب بیاد

اما دلیل علمی برای حروم بودن و مضر بودنش چیه ؟


اول از همه

فساد پذیریشه
خرچنگ بلافاصله بعد از مرگش انواع باکتری ها داخلش به وجود میان.
مثلا باکتری های بیماری زایی مثل ویبریو ، لیستریا مونوسیتوژنز، گونه های سالمونلا و گونه های شیگلا
که این باکتریا تو همون لحظه میتونن به اسهال استفراغ و تب دل درد و سردرد بندازنتون.

ببینید ساده تر بگم
لابستر ها به طور طبیعی در گوشت خود باکتری های مضری دارند.

به محض این که لابستر می میره باکتریای مضر شروع به تکثیر می کنن و سم درون بدن خرچنگ تولید می شه که با پختن تو درجه حرارت بالا هم این سم ها از بین نمی رن.


اما تا وقتی زنده هست این سم تو بدنش نیست

واسه همینم میشه خوردش اما پختن لابستر دو تا راهکار داره که سم وارد بدن ماها نشه.

یکیش زنده زنده تو آب جوش پختنه.
که خرچنگ زنده رو میندازن تو آب جوش تا زنده بسوزوننش
توی ویدیو می بینید که لابستر زندس و میندازنش تو آب جوش
از ‌طرف دیگه هم میگن وقتی لابستر زنده پخته می شه گوشتش خوشمزه تر میشه.
نشونه ی درد کشیدن لابستر لرزیدن و جمع شدن دُم هست.

بدترین مجازاتی که ما شنیدیم زنده سوزوندنه که تو جهنم گناهکارا رو زنده می سوزونن حالا این حیوون بیچاره رو زجر کش می کنن توی آب جوش.
قطعا کشتن با زجر کش کردن فرق داره ، ما واسه سیر شدن مجبوریم پروتئین بخوریم و حیوونارو بکشیم ولی حداقل زجر کششون نکنیم.


اما توی آلمان زنده زنده پختن لابستر ممنوعه.

این روش دوم پخت لابستره
که اول میان یخ میریزن روی حیوون تا یه بی حسی تو بدنش ایجاد شه
بعد میان با چاقو مغز سرشو میشکافن که این ضربه لابستر رو نمیکشه ولی از واکنشای عصبی تو آب جوش رفتنش کم می کنه ، یه جورایی بی حس میشه تو آب جوش.


اینم بگم که تو ایران هیچکدوم از این دو روش برای پخت لابستر وجود نداره و رستورانا تو ایران لابستر رو با همه باکتری و سم سرو می کنن.
یعنی صیاد میگیره میده به عمده فروش اونم فریز می کنه و خرچنگ یخ زده رو میده به رستورانا و ماهی فروشا اونا هم خیلی ناجوانمردانه و بدون وجدان میدن دست من و شما بخوریم.


اینم بگم که خرچنگ ها از آلرژی زا ترین خوراکی های دنیا هستن که یه واکنش آلرژیک داریم به اسم آنافیلاکسی که مجاری تنفسی بر اثر آلرژی تنگ میشه و نفس انسان بند میاد.


اما کلام آخر

تو ایران سمت لابستر و خرچنگ خوردن نرید

چون نه وژدانی هست از طرف ماهی فروشا و رستورانا که خرچنگ و با سم و باکتری به شما میدن

و نه بنا به حروم بودنش هیچ نظارتی از طرف مسئولین نیست

پس نخورید مراقب خودتون باشید تا مریض نشید

این ویدیو رو هم برای عزیزاتون به اشتراک بزارید تا توی تله ی سودجویان لابستر نیوفتن.

خدا نگهدار

این مطلب در تاریخ توسط نوشته شده است.
دسته بندی : حیوانات

تلفن : 00989356107101
تلفن : 00982144208871

نظرات کاربران :

  1. از این چرت و پرت تر نشنیده بودم مرد حسابی بیسوادی تا جه حد آخه!
    تمام دنیا دارن لابستر(ساه میگو) و خرچنگ و انواع میگو میخورن چرا هیچ اتفاقی نمیفته؟
    من حداقل هفته ای دو تا سه وعده میگو و خرچنگ و لابستر که همون شاه میگو هست میخورم بچه هام هم میخورن اما هیچی نشده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *